Menu

Nόσος Crohn (ΚΡΟΝ)

Ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος θα σας προτείνουμε είτε το θεραπευτικό μείγμα που η τιμή του διαφοροποιείται ανάλογα με τα αιθέρια έλαια που θα χρησιμοποιήσουμε  είτε κάποιο αιθέριο έλαιο μεμονωμένο .

15.50

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Compare

Περιγραφή

Ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος θα σας προτείνουμε είτε το θεραπευτικό μείγμα που η τιμή του διαφοροποιείται ανάλογο με τα αιθέρια έλαια που θα χρησιμοποιήσουμε  είτε κάποιο αιθέριο μεμονωμένο 

Όλες οι συνέργειες που είναι αναρτημένες στο levanda .gr  είναι ελεγμένες και επιβεβαιωμένες  για την αποτελεσματικότητα τους  .

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται καλέστε μας στα τηλέφωνα του καταστήματος ( 28210 08704 ) ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά αν μπορούμε να σας προσφέρουμε κάποια λύση η να σας κατευθύνουμε ανάλογα . 

Συνέργιες  (θεραπευτικά μείγματα) ιατρικών αιθερίων ελαίων με ισχυρή θεραπευτική δράση, τεκμηριωμένη με πανεπιστημιακές μελέτες και επιβεβαιωμένη κλινικά.

Οι συνταγές συστήνονται από την Pranarom σύμφωνα με τις αρχές της ιατρικής αρωματοθεραπείας και χρησιμοποιούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αιθέρια έλαια PRANAROM 100% αγνά και φυσικά, ιατρικής κατηγορίας και φυτικά έλαια ψυχρής έκθλιψης.

Είναι συμβατές με άλλες θεραπείες κλασσικής (αλλοπαθητικής) ή ομοιοπαθητικής ιατρικής. Δεν προκαλούν παρενέργειες αν σεβαστείτε την προτεινόμενη δοσολογία.


 

Print Friendly, PDF & Email

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 10 g
ml

10ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nόσος Crohn (ΚΡΟΝ)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X
Call Now Button