Menu

Caprylis

Kλασματοποιημένο έλαιο καρύδας.

Ξηρό λάδι  είναι ιδανικό τόσο για συνταγές με θεραπευτικά λάδια όσο και για γαλακτώματα και κρέμες. Πολύ σταθερό στην οξείδωση, Caprylis είναι επίσης μια ιδανική βάση για εμποτισμένα λάδια.

Compare

Περιγραφή

Cocos nucifera

Επίσης γνωστό ως “κλασματοποιημένο έλαιο καρύδας” με τριγλυκερίδια φυτικής προέλευσης. Είναι μια λιπαρή βάση πολύ λεπτή στην αφή και χωρίς λίπος: διεισδύει αμέσως στην επιδερμίδα και την μαλακώνει χωρίς να αφήνει λιπαρό φιλμ. To Caprylis είναι ξηρό λάδι  είναι ιδανικό τόσο για συνταγές με θεραπευτικά λάδια όσο και για γαλακτώματα και κρέμες. Πολύ σταθερό στην οξείδωση, Caprylis είναι επίσης μια ιδανική βάση για εμποτισμένα λάδια.

Πολύ ελαφρύ και διάφανο λάδι. Είναι άοσμο και στην ουσία πρόκειται για λάδι καρύδας που του έχουν αφαιρεθεί αρκετά λιπαρά οξέα και έτσι αυτό που απομένει είναι ένα πολύ απαλό και καθόλου λιπαρό υγρό.

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Ξηρό λάδι, ευκίνητο, πολύ λεπτό στην αφή.
  • Πολύ καλή απορρόφηση από το δέρμα: απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρό φιλμ
  • Μαλακτικό: κάνει μαλακή και απαλή επιδερμίδα.
  • Απλώνεται καλά και οι συνταγές του γλιστράνε πολύ όμορφα στην επιδερμίδα.
  • Βελτιώνει τη διείσδυση λιποδιαλυτών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των αιθέριων ελαίων.
  • Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα, δεν αποφράσσει τους πόρους, αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα.
  • Πολύ σταθερό στην οξείδωση, μπορεί με ασφάλεια να θερμαίνεται
  • Πολύ καλός διαλύτης για λιπόφιλα συστατικά: προσφέρεται για εμπότισμα λιπόφιλων συστατικών.

ΧΡΗΣΕΙΣ

  • Γαλάκτωμα : κρέμες και λοσιόν με πολύ λεπτή υφή, που γλιστράει καλά με ταχεία διείσδυση, με υφή και  αίσθηση παρόμοια με καλλυντικά του εμπορίου.
  • Σε λάδια μασάζ και βάλσαμα
  • Σε θεραπευτικά έλαια  και σέρουμ ελαιώδη.
  • Ως μέσο για την αραίωση αιθέριων ελαίων για επάλειψη στην επιδερμίδα: Caprylis διευκολύνει την διείσδυση (αντικαθιστά “Transcutol” για παράδειγμα)
  • Στο μακιγιάζ: μέικ-απ, κραγιόν … για ένα μη λιπαρό φινίρισμα και καλή σταθερότητα.
  • Στη φροντίδα των μαλλιών για επικάλυψη της τρίχας, λείανση χωρίς λιπαρότητα.
  • Για εμποτισμένα λάδια (Urucum, καλέντουλα, άρνικα, υπέρικουμ …)

ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

  • Κρέμες φροντίδας για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες
  • Φροντίδα μη λιπαρή και ελαφριάς υφής προϊόντα για το καλοκαίρι
  • Γάλα ή διφασικό για ντεμακιγιάζ
  • Λάδι σώματος (που πρέπει να εφαρμόζονται σε υγρό δέρμα μετά το ντους για μέγιστη ενυδατική δράση)
  • Έλαιο για θεραπευτικό μασάζ  με αιθέρια έλαια
  • Ουδέτερο λάδι μασάζ για μωρά
  • Φροντίδα ή μάσκα για μετά το λούσιμο
  • Σέρουμ για λείανση των μαλλιών.

ΤΥΠΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Συνολική ποσότητατου τελικού προϊόντος 10%  Caprylis 30%  Caprylis 50%  Caprylis
~ 10 g 1.0 g (1.1 ml) 3.0 g (3.3 ml) 5.0 g (5.5 ml)
~ 30 g 3.0 g (3.3 ml) 9.0 g (10 ml) 15.0 g (16.7 ml)
~ 50 g 5.0 g (5.5 ml) 15.0 g (16.7 ml) 25.0 g (27.8 ml)
~ 100 g 10.0 g (11.1 ml) 30.0 g (33.3 ml) 50.0 g (55.5 ml)
~ 250 g 25.0 g (27.8 ml) 75.0 g (83.3 ml) 125.0 g (138.9 ml)
Print Friendly, PDF & Email

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caprylis”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X