Menu

Buriti Oil

Ένα έλαιο με μεγάλη συγκέντρωση των καροτινοειδών. Θεωρείται ότι είναι σε θέση να απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας και αποτελεί παγίδα των ελεύθερων ριζών. Ιδανικό για το μαύρισμα, είναι μαλακτικό και ενυδατικό.

27.00

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Compare

Περιγραφή

Ένα έλαιο με μεγάλη συγκέντρωση των καροτινοειδών. Θεωρείται ότι είναι σε θέση να απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας και αποτελεί παγίδα των ελεύθερων ριζών. Ιδανικό για το μαύρισμα, είναι μαλακτικό και ενυδατικό.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Βοηθάει στο μαύρισμα και στην προστασία από τον ήλιο.
Ελαφρύ έλαιο, φέρνει μια υγιή λάμψη.
Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση.
Μαλακτικό, θρέφει το δέρμα και βοηθά στην καταπολέμηση της αφυδάτωσης.
Πολύχρωμο, δίνει ένα ωραίο πορτοκαλί χρώμα.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Ξηρή και θαμπή επιδερμίδα
Κουρασμένα δέρματα, έλλειψη ζωτικότητας
Μαυρισμένο δέρμα και επιθυμία να μείνει.
ΧΡΗΣΕΙΣ
Αντι-ηλιακή φροντίδα και για μετά τον ήλιο
Κρέμες, γαλακτώματα, μάσκες και λοσιόν για το δέρμα
Ως λάδι μπάνιου παράγοντας χρωματισμού, κραγιόν …

Λάδι Ψυχρής Έκθλιψης
Μέρος του φυτού εκχυλίζονται: Σπόροι
Βοτανικό Όνομα: Mauritia flexuosa ή Mauritia vinifera
Βοτανική οικογένεια: Arecaceae
Ποιότητα: 100% αγνό και φυσικό, παρθένο, πρώτης ψυχρής έκθλιψης, χωρίς καμία χημική επεξεργασία, καλλυντικής ποιότητας
Χώρα καταγωγής: Βραζιλία

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ
ΤοBuriti, που ονομάζεται επίσης Aguaje είναι ένας φοίνικας από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Πολύ συχνά, το φυτό Buriti δίνει το όνομά του σε πολλές πόλεις και χωριά στην κεντρική περιοχή της Βραζιλίας (Buritizal, Canto Do Buriti, Buriti dos Lopes ..). Είναι ένα ιερό δέντρο για τον πληθυσμό (που ονομάζεται επίσης το «δέντρο της ζωής»), λόγω των πολλών χρήσεων. Πράγματι, οι κορμοί παρέχουν ένα πλαίσιο για το κτίριο, τα φύλλα χρησιμοποιούνται για να κάνουν τις τσάντες, καλάθια και καπέλα, και τα φρούτα που χρησιμοποιούνται σε τρόφιμα για την προετοιμασία σάλτσες ή ακόμη και κρασί.
Μπορεί να μετρήσει 30-40 μέτρα ύψος και παράγει έως και 8 ταξιανθίες ανά έτος, καθένα από τα οποία παράγει με τη σειρά του 900 φρούτα!
Αυτά τα φρούτα περιέχουν ένα σκληρό κέλυφος, κίτρινο βρώσιμο πολτό  και χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους ντόπιους για την προστασία από τα εγκαύματα που προκαλούνται από τις ακτίνες του ήλιου.
Μια πραγματική συγκέντρωση των καροτενοειδών. Το φυτικό έλαιο Buriti είναι σε θέση να απορροφήσει μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας UV και παγιδεύουν τις ελεύθερες ρίζες υπεύθυνες για τις επιβλαβείς επιδράσεις στο δέρμα.
Ιδανικό για το μαύρισμα, αυτό μαλακτικό έλαιο δρά και  ενυδατικά, χρησιμοποιείται τόσο στο δέρμα και στα μαλλιά ενώ τα προστατεύει από τη φθορά.

Print Friendly, PDF & Email

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.100 g
size

100ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buriti Oil”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X