Menu

Φουντουκέλαιο

Τονωτικό και όχι πολύ λιπαρό, ιδανική ένδειξη για μασάζ.

Compare

Περιγραφή

Corylus avellana

Ωραίο λεπτό λάδι που εύκολα διεισδύει στην επιδερμίδα.

Πολύ καλό για τις λιπαρές επιδερμίδες.

Αποτελεί λάδι γενικής χρήσης (καλό τόσο για την καλλυντική περιποίηση όσο και για το μασάζ).

Διατηρείται 1 χρόνο περίπου.

Τονωτικό και όχι πολύ λιπαρό, ιδανική ένδειξη για μασάζ.

Print Friendly, PDF & Email

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Φουντουκέλαιο”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X