Menu

Κρέμα 24h AntiAge

24h Κρέμα  Ημέρας αντιγηραντική | Λείανση και σύσφιξη

100 % natural

Η κρέμα απευθύνεται σε ηλικίες  >30

25.60

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Compare

Περιγραφή

24h Κρέμα  Ημέρας αντιγηραντική | αντιρυτιδική  σύσφιξη και λείανση

Η κρέμα απευθύνεται σε ηλικίες  >30

( Η levanda.gr σας προτείνει 3 κρέμες προσώπου 2 κρέμες 24h ανάλογα με την ηλικία <30  >30 και μια νυκτός μπότοξ  >30 ) 

Ισχυρή αντιγηραντική  κρέμα προσώπου  ορισμένα από τα συστατικά τις είναι το υαλουρονικό , ελαστίνη , gel αλόης ,  και αιθέρια έλαια , πρόκειται για μια κρέμα καινοτομία τις levanda.gr με εκπληκτικά αποτελέσματα σε ταλαιπωρημένες επιδερμίδες και όχι μόνο , μια κρέμα που σας την προσφέρουμε στην καλύτερη τιμή τις αγοράς , δοκιμάστε την  και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά άλλη κρέμα .

Το βασικότερο στο πρόσωπο μας είναι η καθαριότητα του πριν από οποιαδήποτε κρέμα η όχι και για αυτόν  το λόγο σας προτείνουμε να καθαρίζεται το πρόσωπο σας με το μούς καθαρισμού προσώπου 

 

Όλα μας το προϊόντα Levanda.gr είναι φτιαγμένα με αγνά και φυσικά υλικά 100% από τις καλλίτερες Γαλλικές – Ελληνικές εταιρίες και παραγωγους στον κόσμο με πιστοποιήσεις από την ECOCERT

————————————————————————————————————————-

Αιθέρια έλαια 100% αγνά και φυσικά – ιατρικής κατηγορίας.

  • Της Νο 1 εταιρείας στον κόσμο PRANAROM
  • Θεραπευτική και κοσμητολογική δράση.
  • Λήψη από την επιδερμίδα και το στόμα.
  • Επιστημονικά πιστοποιημένη αγνότητα.

Φυτικά έλαια ψυχρής έκθλιψης – ΒΙΟ.

  • Διεθνής πιστοποίηση από ECOCERT.
  • Καλλυντική και θεραπευτική δράση.
  • Προληπτική δράση καρδιαγγειακών νόσων με λήψη από το στόμα.
  • Για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά.

 

 

∆ραστικές Ουσίες ALLANTOIN( ΑΛΛΑΝΤΟΙΝΗ) Η αλλαντοίνη προέρχεται από την ρίζα του σύµφυτου και συγκαταλέγεται στα φυσικά προϊόντα. Μεγάλο πλεονέκτηµα της συνήθης χρήσης της είναι ότι δρα κερατολυτικά, δηλαδή προσφέρει εύκολη διείσδυση ουσιών διασπώντας την δερµατική κερατολυτική πρωτεΐνη. Έχει ηρεµιστικές ιδιότητες, συντελεί στη λείανση της επιδερµίδας και στη γρήγορη ανανέωση των κυττάρων. Έχει επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

BISABOLOL(προέρχεται από εκχύλισµα χαµοµηλιού) Οι προστατευτικές και ηρεµιστικές ιδιότητές του διακρίνουν το bisabolol. Συµβάλλει στη πρόληψη και τη θεραπεία των ερεθισµών και κοκκινίλων. Ενισχύει την φυσική ασπίδα του δέρµατος, ενδυναµώνοντας τα κύτταρα και χαρίζοντας λάµψη και καθαρότητα.

ΡΕΤΙΝΟΛΗ Ή αλλιώς βιταµίνη Α, η ρετινόλη χρησιµοποιείται κυρίως σε αντιρυτιδικά προϊόντα λόγω των αντιοξειδοτικών ιδιοτήτων της. ∆ρα δηλαδή ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που δηµιουργούνται και κατέχει τον έλεγχο σε βασικές λειτουργίες των κυττάρων.

ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ Η πανθενόλη είναι η προβιταµίνη Β5. Όταν εισχωρήσει στο δέρµα µετατρέπεται σε βιταµίνη Β5. Είναι υγροσκοπική ουσία. Αυξάνει και ρυθµίζει τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρµατος, συντελεί στην αναγέννηση των κυττάρων. Έχει καταπραϋντικά αποτελέσµατα µε ήπιες επουλωτικές ιδιότητες. Συµβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρµατος.

TOΚΟΦΕΡΟΛΗ Η tocopherol acetate είναι ένα παράγωγο της βιταµίνης Ε µε αντιοξειδωτική δραστηριότητα τοπικώς, όταν εµπεριέχεται σε καλλυντικά παρασκευάσµατα. Οι ανεπιθύµητες ενέργειες από τη tocopherol acetate είναι εξαιρετικά σπάνιες και µπορεί να είναι τοπικός ερεθισµός και αλλεργική δερµατίτιδα.

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ Το κολλαγόνο είναι δοµική πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού. Εξάγεται απευθείας από τον ιστό νεαρών ζώων. Είναι παχύρρευστο αδιαφανές υγρό µε pH περίπου 3,8. Το κολλαγόνο είναι πλούσιο σε αµινοξέα ,κυρίως προλίνη και υδροξυπρολίνη, περιέχει πολύ λιγότερο γλυκίνη και µεθειόνη και σε ελάχιστα ποσοστά σάκχαρο και γαλακτόζη.Υδρόφιλο συστατικό έχει έντονες ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες. Προσφέρει επαναφέρει τη σωστή ελαστικότητα του δέρµατος, την σωστή ενυδάτωσήτου και προωθεί την γρήγορη ανανέωση των κυττάρων του δέρµατος. Τονώνει και συσφίγγει και αναζωογονεί το κουρασµένο δέρµα. Aυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου ελαχιστοποιώντας αρχικά και τέλος εξαφανίζοντας τις ρυτίδες έκφρασης που δηµιουργήθηκαν µε την πάροδο του χρόνου.

ΕΛΑΣΤΙΝΗ Είναι µαλακτική ουσία µε υγροσκοπικές ιδιότητες και χρησιµοποιείται κυρίως ως υγραντικό του δέρµατος. Η ελαστίνη είναι αδιάλυτη πρωτεΐνη και προέρχεται από τα θηλαστικά. Η καθαρµένη ελαστίνη έχει ωχροκίτρινο χρώµα που φθορίζει στο υπεριώδες φως και µεταβάλλεται σε ανοικτό κυανό. Έχει µορφή διαλύµατος .Είναι η µόνη πολυµερής ουσία που στο νερό διατηρεί ιδιότητες “λάστιχου”, µπορεί δηλαδή να διογκώνεται χωρίς να διαλύεται. Ένα µεγάλο πλεονέκτηµα της ελαστίνης είναι ότι λόγω του µικρού µοριακού βάρους που έχει διαπερνά εύκολα την κεράτινη στοιβάδα του δέρµατος εµπλουτίζοντάς την. Συµβάλλει στην πρόληψη των ρυτίδων του προσώπου προσφέροντας συσφικτικά αποτελέσµατα. Καταπολέµα τις ραγάδες, αυξάνει τα ποσοστά επαναφοράς ελαστικότητας του δέρµατος. Το δέρµα γίνεται πιο σφριγηλό, λείο, αποκτώντας νεανική λάµψη. Χρησιµοποιείται σαν συστατικό σε προϊόντα φυσιολογικού ή ώριµου προσώπου.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ Eίναι φυσικό οξύ του δέρµατος. Έχει υψηλή ενυδατική ιδιότητα, αποτελεί µια συνεχή ενυδατική µεµβράνη που παρέχει διαρκή ενυδάτωση, προλαµβάνει την απώλεια νερού, σταθεροποιεί τη δοµή του δέρµατος χωρίς τη διαταραχή της ανταλλαγής αερίων µε το περιβάλλον. Το υαλουρονικό οξύ µπορεί να ”σκεπάσει” προσωρινά την τραυµατισµένη επιδερµίδα, δεν αφήνοντας την να αφυδατωθεί. Έτσι επιταχύνει την ανάπλαση και επούλωση του δέρµατος, έτσι µειώνεται ο χρόνος ανάρρωσης και ελαχιστοποιούνται τυχόν παρενέργειες (ουλές κλ.π.) και κάνει το δέρµα πιο µαλακό και πιο οµαλό. 

LANOLIN ΛΑΝΟΛΙΝΗ Η λανολίνη είναι µια λιπαρή ουσία η οποία χρησιµοποιείται αυτούσια ή και ως έκδοχο καλλυντικών προϊόντων για τις µαλακτικές, γαλακτωµατοποιητικές και σταθεροποιητικές της ιδιότητες. Μπορούµε να την συναντήσουµε και µε τις ονοµασίες ζωικό λίπος (wool fat), ζωικός κηρός (wool wax), adeps lanae. Η λανολίνη προέρχεται από το λίπος που βρίσκεται στις ίνες του µαλλιού των προβάτων.

GLYCERIN (ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ) Πρόκειται για µία παραδοσιακή υγροσκοπική ουσία µε µεγάλες υδατικές ικανότητες, αλλά και καλό παράγοντα διασποράς καλλυντικών παρασκευασµάτων. Η γλυκερίνη (glycerin) είναι διάλυµα που προσοµοιάζει µε σιρόπι, γλυκιάς γεύσης, όπως η ζάχαρη. Η γλυκερίνη είναι το εµπορικό όνοµα της γλυκερόλης, που ανήκει στις πολυόλες. Λαµβάνεται µε υδρόλυση λιπών και ελαίων, αλλά και ως παραπροϊόν παρασκευής σαπουνιών και λιπαρών οξέων ή από προπυλένιο. Η γλυκερίνη είναι υγροσκοπική και ιδανικό ενυδατικό υπό φυσιολογικές ατµοσφαιρικές συνθήκες. Σε χαµηλή σχετική υγρασία απορροφά νερό περισσότερο από τις κατώτερες στοιβάδες του δέρµατος και λιγότερο από τον ατµοσφαιρικό αέρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα, µετά την εξάτµισή της να δηµιουργείται αίσθηµα ξηρότητας στο δέρµα και τους βλεννογόνους, όπου εφαρµόζεται. Η γλυκερίνη πάντως ανευρίσκεται πολύ συχνά, ως ικανή να δεσµεύσει νερό από την ατµόσφαιρα στην επιδερµίδα σε προϊόντα για το δέρµα, κυρίως υδατικές κρέµες, έγχρωµα προϊόντα επικάλυψης του δέρµατος, λευκαντικά του δέρµατος, µάσκες προσώπου κ.ά. Από την χρήση της γλυκερίνης µπορεί να προκληθεί τοπικός ερεθισµός ή ξηρότητα στο δέρµα ή στους βλεννογόνους, αν χρησιµοποιηθεί σε ξηρή ατµόσφαιρα.

ΣΟΡΒΙΤΟΛΗ Η σορβιτόλη είναι µία υγροσκοπική ουσία, που χρησιµοποιείται συχνά σε κρέµες και σε άλλα καλλυντικά. Προσοµοιάζει προς την γλυκερίνη, αλλά κοσµητικώς είναι περισσότερο αποδεκτή. Είναι µία ουσία η οποία εξάγεται από φρούτα (εκτός των σταφυλιών), κεράσια, αχλάδια, µήλα κ.ά. Αποτελεί πρώτη ύλη για την σύνθεση του ασκορβικού οξέος (vitamin C). Συνθετικώς, προέρχεται από τη γλυκόζη µε υδρογόνωση. Η σορβιτόλη προσδίδει βελούδινη όψη στο δέρµα, είναι υγραντικός παράγοντας και συνεπώς πλαστικοποιητικός του δέρµατος, επειδή δεσµεύει το νερό. Χρησιµοποιείται σε κρέµες υδατικές, έγχρωµα προϊόντα, µάσκες για το πρόσωπο, υγρές πούδρες, κ.ά. Επίσης µπορούµε να συναντήσουµε τους εστέρες της σορβιτόλης, τους πολυαιθοξυλιωµένους µονοεστέρες της σορβιτόλης, τα οποία είναι γνωστά ως Tween και είναι άριστοι γαλακτωµατοποιοί παράγοντες. Ανεπιθύµητες ενέργειες από την χρήση σορβιτόλης σε καλλυντικά σκευάσµατα δεν έχουν αναφερθεί.

Ορισµένα συνθετικά συστατικά καλλυντικών που έχουν ενοχοποιηθεί για τοξικότητα είναι:

Aluminium Allantoinate, Aluminum Carbonate, Aluminium

Chloride- Συνθέσεις αλουµινίου Ένα πολύ κοινό συστατικό που χρησιµοποιείται σε αποσµητικά και αντιιδρωτικά. Οι συνθέσεις αλουµινίου µπορούν κυριολεκτικά να σταµατήσουν την φυσική διαδικασία εφίδρωσης του σώµατος. Μπορούν να συρρικνώσουν τους ιδρωτοποιούς αδένες και να µπλοκάρουν τους πόρους. ∆ιαλέξτε τα αποσµητικά που γράφουν deodorant(αποσµητικό) και όχι antiperspirant(αντιιδρωτικό).

Ammonium Hydroxide Compounds – Συνθέσεις αµµωνίας Πολλές συνθέσεις αµµωνίας χρησιµοποιούνται στα καλλυντικά. Είναι τοξικές και προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. BHT: Butulated Hydroxutoluene – Βουτίλιο Υδροτολονόλιο Είναι συνθετικό συστατικό (από πετρέλαιο). Περιέχεται σε υδατικές κρέµες, ορούς ενυδάτωσης και γενικά στα καλλυντικά σαν αντιοξειδωτικό. Είναι εξαιρετικά φωτοευαίσθητο και προκαλεί µεγάλους ερεθισµούς µε την έκθεση στον ήλιο.

Diethanolamine (DEA) – ∆ιαιθανολαµίνη Συχνά χρησιµοποιείται στα καλλυντικά σαν εξισορροπιστής του pH. Επίσης χρησιµοποιείται σε πολλά λιπαρά οξέα για να µετατρέψει το οξύ σε άλλους (Stearate) το οποίο στη συνέχεια χρησιµοποιείται σαν βάση στο γαλάκτωµα. Το συστατικό αυτό προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, ερεθισµούς στα µάτια και στο δέρµα. Τοξικό αν χρησιµοποιείται για µεγάλη χρονική περίοδο.

 Formaldehyde – Φορµόλη – Φορµαλδεΰδη Χρησιµοποιείται σε βερνίκια και σκληρυντικό νυχιών, σαπούνια, σαµπουάν και παρασκευάσµατα για την περιποίηση των µαλλιών. Είναι ένα οικονοµικό και αποτελεσµατικό συντηρητικό, που συχνά χρησιµοποιείται στα καλλυντικά ως απολυµαντικό, µυκητοκτόνο. Συνήθως παράγωγά του χρησιµοποιούνται στα καλλυντικά γιατί το ίδιο µυρίζει πολύ έντονα. Προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, πιθανό καρκινογόνο, σίγουρα τοξικό.

Imidazolidinyl Urea και Diazolidinyl Urea – Ιµιδαζολινική Ουρία Αυτά είναι τα πιο συχνά χρησιµοποιηµένα συντηρητικά µετά τα Parabens. Σύµφωνα µε την Αµερικάνικη Ακαδηµία δερµατολογίας προκαλούν δερµατίτιδα, ενώ σε θερµοκρασίες πάνω από 10ο C ελευθερώνουν φορµόλη (ταριχευτικό υγρό που χρησιµοποιείται στα πτώµατα). Αυτά τα χηµικά είναι τοξικά.

Mineral Oil – Μεταλλικό Έλαιο Σε κρέµες χειλιών, µατιών, χεριών, σώµατος, υδατικές κρέµες, µέϊκαπ, προϊόντα µαλλιών κλπ. Καλύπτει το δέρµα µε ένα λεπτό (σαν µεµβράνη) στρώµα (κυριολεκτικά), εµποδίζοντας την ικανότητά του να αναπνέει, να αποβάλλει τις τοξικές ουσίες, να ενυδατώνεται και να δηµιουργεί νέα υγιή κύτταρα. Συχνές αντιδράσεις είναι µαύρα στίγµατα, σπιθουράκια, αφυδάτωση, φωτοευαισθησία (υπερευαισθησία στον ήλιο – πανάδες), πρόωρη γήρανση του δέρµατος. Αλλεργικές διαταραχές. ∆ιαταραχές στο αµυντικό σύστηµα κ.α.

Methyl – Propyl, Butyl, Ethyl Paraben – Παραβένες Χρησιµοποιούνται για την αναστολή µικροβίων και για να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής ενός προϊόντος. Αν και είναι γνωστό ότι είναι πολύ τοξικά χρησιµοποιούνται ευρύτατα. Έχουν προκαλέσει αλλεργίες και δερµατίτιδες.

Petrolatum – Πετρελαιώδες – Μεταλλικό Έλαιο Προκαλεί φωτοευαισθησία (κάνει τον ήλιο πιο επικίνδυνο στο δέρµα), έχει την τάση να εµποδίζει την λειτουργία του φυσικού µηχανισµού του σώµατος και οδηγεί στην αφυδάτωση και ξεφλούδισµα του δέρµατος. Αγοράζουµε ένα προϊόν που προκαλεί τις ιδιότητες που λέει ότι ανακουφίζει. Χρησιµοποιείται από τις βιοµηχανίες καλλυντικών γιατί είναι απίθανα φτηνό συστατικό. Παρόµοια συµπτώµατα µε το

Mineral Oil. Propylene Glycol – Προπυλενογλυκόλη Συστατικό που χρησιµοποιείται ευρέως σε όλα τα καλλυντικά προϊόντα από προϊόντα για µωρά µέχρι και κρέµες ηµέρας, πούδρες, µάσκαρα κ.α. Είναι υδατικός και διαλυτικός παράγοντας. Κατατάσσεται στους υγροσκοπικούς παράγοντες, όπως άλλωστε και η γλυκερίνη, αλλά χρησιµοποιείται αντί για αυτήν επειδή είναι φθηνότερη. Μια σύνθετη πετροχηµική ανάµιξη που χρησιµοποιείται σαν υγραντικό. Είναι γνωστό ότι µπορεί να προκαλέσει αλλεργικές και τοξικές αντιδράσεις. Είναι πρωταρχικό ερεθιστικό του δέρµατος ακόµα και σε πολύ µικρό ποσοστό συµπύκνωσης. Η λειτουργία του είναι να απορροφά την υγρασία από το δέρµα «κλέβοντάς» την από το χαµηλό στρώµα για να τη φέρνει στην επιφάνεια.

Stearalkonium Chloride – Στερεατικό Χλωρίδιο Ένα χηµικό που χρησιµοποιείται σε µαλακτικά µαλλιών και κρέµες προσώπου. ∆ηµιουργήθηκε αρχικά από την βιοµηχανία για µαλακτικό ρούχων. Είναι πολύ πιο φθηνό από φυτικά εκχυλίσµατα που πραγµατικά βοηθάνε τα µαλλιά και το δέρµα. Είναι τοξικό.

Sodium Hydroxide – Καυστικό Νάτριο Περιέχεται σε πούδρες, σαπούνια, σαµπουάν, προϊόντα που ισιώνουν τα µαλλιά, αφρούς ξυρίσµατος, υδατικές κρέµες κλπ. Απορροφάει νερό γρήγορα. Χρησιµοποιείται για τον καθαρισµό αποχετεύσεων. Η χρήση του για τον καθαρισµό αποχετεύσεων σε συµπύκνωση πάνω από 10% έχει απαγορευτεί στην Αµερική. Προκαλεί δερµατίτιδα, ενώ η εισαγωγή του στο σώµα προκαλεί εµετό, σωµατική εξάντληση και κατάρρευση του σώµατος. Με την εισπνοή του προκαλούνται βλάβες στα πνευµόνια.

 Sodium Lauryl Sulphate – Sodium Laureth Sulphate Μπορεί να είναι συνθετικής (από πετρέλαιο) ή φυτικής προέλευσης (από καρύδα) ανάλογα µε τη φιλοσοφία της εταιρίας. Χρησιµοποιείται στα σαµπουάν και άλλα καλλυντικά σαν καθαριστικό. Το χηµικό προκαλεί ερεθισµούς στα µάτια, εξανθήµατα και φαγούρες στο δέρµα, τριχόπτωση, πιτυρίδα και αλλεργικές αντιδράσεις.

Print Friendly, PDF & Email

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

size

10ml, 15, 1ml, 2ml, 5ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κρέμα 24h AntiAge”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X