Menu

Νυχτολούλουδο λάδι BIO

Το λάδι φίλος της γυναίκας : Μαλακτικό, αναζωογονητικό, αναπλαστικό, αντιγηραντικό, αντιρυτιδικό.

Το χρησιμοποιούσαν οι Ινδιάνοι ως επουλωτικό στα τραύματα. Σήμερα οι γυναίκες το χρησιμοποιούν για την ομορφιά τους (πολύ ξηρή επιδερμίδα) και για την υγεία τους : ορμονική ισορροπία, συμπτώματα δυσμηνόρροιας (εξάψεις) και εμμηνόπαυσης. Συστήνεται για το έκζεμα και την ψωρίαση.

Τοπικά με επάλειψη φυτικού ελαίου ή εσωτερικά με κάψουλες φυτικού ελαίου.

11.00

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Compare

Περιγραφή

Λατινική ονομασία : Oenothera  biennis

Βιολογικής καλλιέργειας BIO cosmétique

Το λάδι φίλος της γυναίκας : Μαλακτικό, αναζωογονητικό, αναπλαστικό, αντιγηραντικό, αντιρυτιδικό.

Το χρησιμοποιούσαν οι Ινδιάνοι ως επουλωτικό στα τραύματα. Σήμερα οι γυναίκες το χρησιμοποιούν για την ομορφιά τους (ξηρές επιδερμίδες) και για την υγεία τους (ορμονική ισορροπία). Συστήνεται για το έκζεμα και τη ψωρίαση.

Ιδανικό ως βάση για διαλύετε τα αιθέρια έλαια.

Προφυλάσσει από τη γήρανση. Χρησιμοποιείται για ενδυνάμωση ονύχων, μαλλιών και ενυδάτωση επιδερμίδας. Από τα πιο πλούσια σε φυσικά αντιοξειδωτικά έλαια.

Σύνθεση : 100% φυτικό έλαιο Νυχτολούλουδο ΒΙΟ, πρώτης μηχανικής ψυχρής έκθλιψης.  ΒΙΟ σημαίνει συστατικό που προέρχεται από Βιολογική Καλλιέργεια (control  Certisys-BE-BIO-01).

Συμβουλές χρήσης. Λήψη από το στόμα : 10 g (1 κουταλιά της σούπας) την ημέρα. Κοσμητολογική χρήση : Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Συσκευασία 50 ml σε γυάλινο καραμελέ μπουκάλι και ανασυσκευασμένο (το ίδιο ακριβώς λάδι της Pranarôm) από την Athinarom σε 100ml σε  γυάλινο καραμελέ μπουκάλι.

Απλή συνταγή για ξηρή επιδερμίδα που έχει τάση να ξεφλουδίζει ή να σκάει :
Αιθέριο έλαιο Νερολί (citrus aurantium fleur) : 4 σταγόνες
Αιθέριο έλαιο  Νεράτζι (citrus aurantium feuilles) : 8 σταγόνες
Έλαιο Νυχτολούλουδο (oenothera biennis) :   30 ml

Κάντε απαλό μασάζ στις περιοχές που θέλετε πρωί και βράδυ αφού έχετε καθαρίσει την επιδερμίδα.(ντους ή ξεπλένεστε με ανθόνερο άνθος πορτοκάλι)


 

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟΥ

kapsoyles

 

Φυτικό έλαιο : Νυχτολούλουδο πρώτης μηχανικής ψυχρής έκθλιψης, βιολογικής καλλιέργειας.

Ευκαμψία και ελαστικότητα της επιδερμίδας. Στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Χάρη στο πλούτο του σε βασικά λιπαρά οξέα το έλαιο Νυχτολούλουδου διατηρεί την ευκαμψία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη Ε, προφυλάσσει την επιδερμίδα απέναντι στις μοντέρνες επιθέσεις που επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Πρόσθετα ρυθμίζει τη γυναικεία ορμονική ισορροπία, ιδίως μετά το 40ο έτος. Οι κάψουλες Νυχτολούλουδου περικλείουν ένα πραγματικό δώρο της φύσης που πρέπει να προσφέρουμε στον οργανισμό χωρίς δισταγμό για την υγεία της επιδερμίδας και βέλτιστη ορμονική ισορροπία.

Συσκευασία : κουτί με 40 κάψουλες.

Οδηγίες χρήσης : 1 με 2 κάψουλες την ημέρα πριν από το γεύμα.

Προφυλάξεις χρήσης : Κρατείστε τες μακριά από παιδιά – Δεν υποκαθιστά ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιή τρόπο ζωή –  Δεν χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 3 ετών – Σεβαστείτε τη προτεινόμενη δοσολογία – Να φυλάσσεται μακριά από πηγές θερμότητας και φωτός.

Print Friendly, PDF & Email

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.050 g
size

50ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Νυχτολούλουδο λάδι BIO”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X
Call Now Button