Menu

Φραγκοσυκιας λαδι BIO

Ένα από τα κορυφαία φυτικά έλαια για την επιδερμίδα.

Πολύ πλούσιο σε βιταμίνη Ε και σε στερόλες που του προσδίδουν την ικανότητα να προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες.

Εξαιρετικά πολύτιμος σύμμαχος στην καταπολέμηση της πρόωσης γήρανσης.

Compare

Περιγραφή

Έλαιο παρθένο πρώτης ψυχρής έκθλιψης ΒΙΟλογικό – ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ BIO cosmétique

Βοτανολογική ονομασία : Opuntia ficus indica

Περιέχει λινολεϊκό οξύ (ω-6) (57,72%), ελαϊκό οξύ (ωμέγα-9) (18,56%), παλμιτικό οξύ (11,10%).

Δεν πρέπει να συγχέεται με το εμποτισμένο λάδι φραγκοσυκιάς, φτηνότερο αλλά και πολύ λιγότερο δραστικό.

Παραλαμβάνεται με έκθλιψη από τους σπόρους. Η απόδοση είναι πολύ μικρή, περίπου 5% γι αυτό είναι τόσο ακριβό.

Έχει εξαιρετικές αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες στην επιδερμίδα. Ισχυρή αποτελεσματικότητα στην μείωση των ουλών.

Πολύ πλούσιο σε βιταμίνη Ε (1000 mg/kgr) και στερόλες (10 g/kg) που του προσδίδουν μια ασυνήθιστα ισχυρή ικανότητα να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες στο δέρμα. Περιέχει εξ άλλου μεγάλη αναλογία ακόρεστων λιπαρών οξέων και είναι εξαιρετικό μαλακτικό να αναπλαστικό για την επιδερμίδα.

ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ σύμμαχος στην καταπολέμηση της γήρανσης

ΧΡΉΣΕΙΣ

  • Για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες, ρυτίδες έκφρασης.
  • Μείωση ουλών
  • Ραγάδες προληπτικά
  • Γύρω από τα μάτια

Χρησιμοποιήστε το σκέτο ή σε μείγμα με άλλα λάδια, αιθέρια έλαια αντί για κρέμα ημέρας ή νύκτας, ή σε ένα αναγεννητικό μασάζ.

Λιπαρή φάση στην παρασκευή κρέμας, λοσιόν ημέρας ή νύκτας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 5 ml.

Print Friendly, PDF & Email

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.05 g
size

5ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Φραγκοσυκιας λαδι BIO”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X