Menu

Φουντουκέλαιο οργανικό

Εύγευστο, λαμβάνεται και από το στόμα : 10 g (1 κουταλιά της σούπας) την ημέρα.

Ξηρό φυτικό έλαιο, κατάλληλο για αρωματικό μασάζ της επιδερμίδας, διεισδύει εύκολα στην επιδερμίδαιδανικό έκδοχοβάση για αιθέρια έλαια. Ευρεία χρήση στην κοσμητολογία.

7.80

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Compare

Περιγραφή

Λατινική ονομασίαCorylus avellana   

Παρθένο, με πρώτη ψυχρή μηχανική έκθλιψη.

Χρησιμοποιείται για τη φροντίδα της ευαίσθητης ή αφυδατωμένης επιδερμίδας. Διεισδύει εύκολα. Έλαιο πολύ ρευστό και ελαφρά αρωματισμένο.

Σύνθεση  100% φυτικό φουντουκέλαιο.

Υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ που προσδίδει ασυνήθιστα μαλακτικές ιδιότητες  που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά. Πολύ ξηρό έλαιο, διεισδύει βαθιά και είναι ιδανικό για αρωματικό μασάζ εντριβές.

Συνιστάται για την πρόληψη και την αποκατάσταση ραγάδων και ουλών, δεδομένου ότι μαλακώνει την επιδερμίδα καθιστώντας την πιο ελαστική.

Ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και είναι ιδανικό για μεικτές ως λιπαρές επιδερμίδες και με ακμή.

Συμβουλές χρήσης. Λήψη από το στόμα : 10 g (1 κουταλιά της σούπας) την ημέρα.
Κοσμητολογική χρήση : κατάλληλο για αρωματικό μασάζ της επιδερμίδας, ιδανικό βάση για αιθέρια έλαια.

Εξαιρετική γεύση και οσμή που εκτιμάται ιδιαίτερα από καλοφαγάδες.

Συσκευασία 50 ml

Print Friendly, PDF & Email

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.050 g
size

50ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Φουντουκέλαιο οργανικό”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X