Menu

Ροδακινέλαιο

Ελαφρώς λεπτότερο από το αμυγδαλέλαιο είναι κατάλληλο για επιδερμίδες με ανοικτούς πόρους.

Compare

Περιγραφή

Prunus persica

Το Ροδακινέλαιο παραλαμβάνεται από το ροδάκινο.

Ελαφρώς λεπτότερο από το αμυγδαλέλαιο είναι κατάλληλο για επιδερμίδες με ανοικτούς πόρους.

Μασάζ προσώπου, ιδίως για ξηρές ευαίσθητες ή ταλαιπωρημένες επιδερμίδες, με λεπτές φλέβες.

Λεπτή υφή, χρυσαφένιο χρώμα με ντελικάτο, γλυκό άρωμα. Περιέχει μέταλλα και βιταμίνες, ιδίως βιταμίνη Ε.. It contains minerals and vitamins, especially Vitamin E.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά επειδή απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα.

Έκδοχο στην αρωματοθεραπεία (αραίωση αιθερίων ελαίων).

Print Friendly, PDF & Email

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ροδακινέλαιο”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X