Menu
Sale

Οργανικό πυρίτιο G5®

Το Οργανικό Πυρίτιο – Silicium organic  G5®  αποκαθιστά την ιονική ισορροπία σε όλα τα κύταρα των έμβιων οργανισμών και επομένως  είναι ένα προϊόν πρώτης τάξεως για την ζωτικότητα και την ελαστικότητα αρθρώσεων και μυών, επιδερμίδα και μαλλιά. Είναι  ικανό να προλαμβάνει και να θεραπεύει μεγάλο αριθμό διαταραχών του οργανισμού. σωτηρία οστών – μυών – αρθρώσεων

SKU: llr27Siliciumorganic.
Category:

30.00

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Compare

Περιγραφή

[vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”3995,4004,4005,4001,4003″ speed=”3000″ autoplay=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

logollrg5

pdf_icon

Silicium organic G5® Science brochure EN.

Οργανικό πυρίτιο G5 ®

Το οργανικό πυρίτιο ( Silicium organic ) G5® γοητεύει το κοινό και συναρπάζει τους επιστήμονες εδώ και πολλές γενιές. Είναι η μορφή πυριτίου που αφομοιώνεται καλύτερα από τον οργανισμό, 70%, και του οποίου η δράση είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια. Γι αυτό τον λόγο τα επιστημονικά δεδομένα ενθαρρύνουν την χρήση του.

Το Οργανικό Πυρίτιο αποκαθιστά την ιονική ισορροπία σε όλα τα κύταρα των έμβιων οργανισμών και επομένως  είναι ένα προϊόν πρώτης τάξεως για την ζωτικότητα και την ελαστικότητα αρθρώσεων και μυών, επιδερμίδα και μαλλιά. Είναι  ικανό να προλαμβάνει και να θεραπεύει μεγάλο αριθμό διαταραχών του οργανισμού. 

Έρευνες αύξησης όγκου οστών σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση και ηλικιωμένους άνδρες. Το πυρίτιο της φυσικής διατροφής δεν μπορεί να μας δώσει αυτά τα αποτελέσματα.

Είναι επιστημονικά αλλά και κυρίως κλινικά αποδεδειγμένες οι ευεργετικές του δράσεις
 στο ανοσοποιητικό σύστημα, τον συνδετικό ιστό (ιδίως στα οστά, τις αθρώσεις, 
τα αγγεία και την επιδερμίδα), στο καρδιαγγειακό και τον εγκέφαλο. 

 

Dietary-SiliconΣτην μορφή που το προτείνουμε, G5®, οργανικό πυρίτιο 100%, έχει την καλύτερη δυνατή απορρόφηση από τον οργανισμό, με βιοδιαθεσιμότητα σε ποσοστό 70%, ήτοι 4 φορές περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή (μεταλλική 2% ή κολλοειδή 15%). Απολύτως ασφαλές, δεν είναι τοξικό και διαλύεται στο νερό. Είναι το καλύτερο προϊόν της αγοράς για Οργανικό Πυρίτιο.Το Silicium Organique G5® παρασκευάζεται από το εργαστήριο LLR G5® Ltd, ιδρυθέν στην Ιρλανδία το 1999 από τον Dr es Sciences Loïc Le Ribault et Luc Vérardo, με βάση τις επιστημονικές μελέτες του Norbert Duffaut. Το εργαστήριο LLR G5® είναι το μόνο αρμόδιο που έχει νόμιμη άδεια να παρασκευάζει Οργανικό πυρίτιο G5® Silicium Organique G5® σύμφωνα με τις πρωτότυπες silicon and skinπροδιαγραφές, με βάση την Monomethylsilanetriol, που έκανε διάσημο και καθιέρωσε το Silicium Organique G5® από τα τέλη της δεκαετίας του 90.

Παρουσιάζεται σε μορφή πόσιμου υγρού, άοσμου, διαφανούς και χωρίς χρώμα. Συσκευασία 500 ml σε διάφανο μπουκάλι πλαστικό collagene(το πυρίτιο ΔΕΝ πρέπει να έρχεται σε επαφή με γυαλί ούτε με μέταλλο).

Διαθέτουμε την καινούργια μορφή υγρού Πυριτίου  G5® liquide  σε συσκευασία :

  1. 500 ml :ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ. Διατηρείται κλειστό 2,5 έτη (30 μήνες) και μετά το άνοιγμα 4 εβδομάδες.
  2. 1 lt : με συντηρητικό. Η original έκδοση, όπως παρασκευάστηκε από τον εφευρέτη του.

 

Το εργαστήριο LLR G5® Ltd πληροί τις πιο υψηλές ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε ότι αφορά την παραγωγή και την διάθεση του προϊόντος αυτού που πωλείται και καταναλώνεται από δεκάδες χιλιάδες άτομα σε όλη την Ευρώπη  που γνωρίζουν και εκτιμούν την πλούσια ευεργετική του δράση.

 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Πρόκειται για βασικό στοιχείο της ζωής (μαζί με τον άνθρακα, το οξυγόνο και το υδρογόνο) που βρίσκεται σε σημαντικές ποσότητες στους περισσότερους ιστούς, κυρίως στον οστικό ιστό και στον συνδετικό ιστό. Αποτελέσματα αισθητά σε λίγες εβδομάδες.
Στους ανθρώπους βρίσκεται σε μεγαλύτερο ποσοστό (7 γρ) από τον σίδηρο ή τον  χαλκό, πολλαπλασιάζει την δράση του Ψευδαργύρου και του χαλκού και βοηθά στην καθήλωση του ασβεστίου. Η ποσότητα πυριτίου στους ανθρώπους μειώνεται, με μη αναστρέψιμο τρόπο, με την πάροδο της ηλικίας σε ανησυχητικό βαθμό.

Αυτό δείχνει την μεγάλη σημασία που έχει σε κάθε ηλικία ιδιαιτέρως όμως στις μεγαλύτερες ηλικίες για την πρόληψη των αλλοιώσεων του δικτυοενδοθηλιακού συστήματος (ανοσοποιητικό, προστασία αγγείων από εγκεφαλικά επεισόδια), αλλοιώσεων του κολλαγόνου,  απασβεστώσεων των ιστών και οστεοπόρωσης λόγω αδυναμίας καθήλωσης του ασβεστίου.

Παίζει κύριο ρόλο στην λειτουργία του ανοσοποιητικού αφού πυροδοτεί την έναρξη παρασκευής αντιγόνων και αντισωμάτων από τον οργανισμό.

Αφενός καθιστά τους ιστούς πιο γερούς και ανθεκτικούς (οστά) και αφετέρου τους χαρίζει ευκαμψία και ελαστικότητα (τένοντες, αρθρώσεις, επιδερμίδα, μαλλιά, νύχια). Αναγεννά και αναπλάθει τις ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου.

 

Το πυρίτιο βρίσκεται στην άμμο και σε μικροσωματίδια (κολλοειδής μορφή) σε ορισμένα φυτά όπως η τσουκνίδα. Όμως ούτε άμμο μπορούμε να φάμε ούτε από την τσουκνίδα να αφομοιώσουμε το πυρίτιο γιατί μόνο το 1 ως 10% διαπερνά τον εντερικό φραγμό. Αλλά ακόμη και αυτή η μικρή ποσότητα δεν εισέρχεται ποτέ στα κύτταρα του συνδετικού ιστού. Αποβάλλεται με τα ούρα μέσω των νεφρών. Ακόμη και αν τρώτε 15 ως 40 mg την ημέρα, με μια φυσιολογική διατροφή, δεν θα φτάσετε ποτέ τα  2 mg ημερησίως που είναι απαραίτητα.

Το Οργανικό πυρίτιο που προτείνουμε (διαλυτή μη οξειδωμένη μορφή) απορροφάται πολύ εύκολα από το έντερο. Εισέρχεται στα εντερικά κύτταρα άμεσα και ταχύτατα χωρίς να χρειάζεται πρωτείνη-φορέα, όπως στην μεταλλική ή κολλοειδή μορφή, λόγω της σύνδεσης του με οργανική ένωση.

Το οργανικό πυρίτιο, που συνήθως ονομάζεται MMST (monomethylsilanetriol), είναι το ενεργό μέρος του οργανικού πυριτίου «G5®». Το μόριο αυτό είναι σχεδόν ίδιο με το φυσικό πυρίτιο που βρίσκουμε σε ορισμένα τρόφιμα, με μια ελάχιστη αλλά σημαντική διαφορά : ένα υδροξύλιο του οργανικού πυριτίου (-ΟΗ) έχει αντικατασταθεί από μία μεθυλική ομάδα ( -CH3).

Η αλλαγή αυτή καθιστά το οργανικό πυρίτιο αμφίφυλο : το κόκκινο φέρει αρνητικά φορτία, το μπλε kokkinoείναι ουδέτερο και το πράσινο φέρει θετικά φορτίαkokkino1 (στην εικόνα).

Το πολωμένο μέρος του (κόκκινο – πράσινο) συμπεριφέρεται όπως το νερό. είναι υδατοδιαλυτό ενώ το ουδέτερο (μπλε) συμπεριφέρεται ως λιπίδιο (έλαιο), είναι διαλυτό ελαιώδες περιβάλλον.

Τα κύτταρα λιπώδες περίβλημα (μεμβράνη) και υδατικό περιεχόμενο (κυτταρόπλασμα), επομένως το MMST έχει την ικανότητα να εισχωρεί στα κύτταρα λόγω της διπλής του ιδιότητας (αμφίφυλο) να διαλύεται σε νερό και σε λάδι. Στην ιδιότητα του αυτή οφείλεται και η μεγάλη βιοδιαθεσιμότητα του >60%.

 

logollrg5

Οργανικό πυρίτιο G5®

       σωτηρία οστών – μυών – αρθρώσεων

preservative-free-500mlΥψηλής βιοδιαθεσιμότητας (70%) οργανικό πυρίτιο, σε υγρό διάλυμα, άοσμο, άγευστο.

Αυξάνει την πυκνότητα των οστών και των χόνδρων : πρωτοφανής αποτελεσματικότητα σε οστεοπόρωση, πόνους αθρώσεων. Προάγει την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, ενισχύει τον συνδετικό ιστό.

ΠυρίτιοΤι είναι το πυρίτιο ;
Το πυρίτιο είναι το χημικό στοιχείο με χημικό σύμβολο Si, ατομικό αριθμό 14 και ατομική μάζα 28,0855 amu. Είναι ένα μεταλλοειδές που ανήκει στην ομάδα IVᴬ του περιοδικού πίνακα μαζί με τον Άνθρακα, το Γερμάνιο, τον Κασσίτερο και το Μόλυβδο
Για να αφομοιωθεί το πυρίτιο από τον οργανισμό εύκολα σχηματίζουμε το οργανικό πυρίτιο

Το πυρίτιο είναι βασικό συστατικό της υγείας μας  και συνυπολογίζεται ανάμεσα στα 100 βασικά συστατικά της ζωής και του περιβάλλοντος. Περίπου 26% του φλοιού της γης αποτελείται από πυρίτιο, κάτι που το καθιστά το 2ο στη σειρά στοιχεία ως προς την ποσότητα που βρίσκεται ση γη μετά το οξυγόνο ! Μετά τον σίδηρο και τον ψευδάργυρο είναι το 3ο ιχνοστοιχείο σε ποσότητα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Το πυρίτιο βρίσκεται στην καρδιά σε κάθε κυττάρου στον ένα ή στον άλλο βαθμό. Τα όργανα και όλοι οι έμβιοι οργανισμοί (φυτά, ζώα και άνθρωποι) έχουν ανάγκη από πυρίτιο για αποκαταστήσουν ή να διατηρήσουν στην υγεία και την ισορροπία τους. Η ποσότητα πυριτίου στον οργανισμό μειώνεται με την ηλικία, είναι σημαντικό να υιοθετήσουμε μια υγιεινή διατροφή πλούσια σε πυρίτιο που αφομοιώνεται καλά, όπως είναι ο G5®.

Ο ακριβής τρόπος δράσης του πυριτίου δεν έχει διαφωτιστεί επαρκώς, επομέωνς η διαμάχη για την χρησιμότητα του είναι ζωντανή. Παρόλα αυτά είναι σίγουρο ότι το πυρίτιο έχει διατροφική αξία ιδίως για τους ηλικιωμένους. Ένας οργανισμός με έλλλειψη σε πυρίτιο χάνει ένα μέρος των δυνατοτήτων του και ορισμένες λειτουργίες του εξασθενούν. Η λήψη πυριτίου σε μορφή που μπορεί να αφομοιωθεί μπορεί να έχει ευεργετικές επιπτώσεις σε πολλούς τομείς (αρθρώσεςι, οστά, αρτηρίες, επιδερμίδα, μαλλιά, νύχια, μάτια, ανοσοποιητικό) επειδή το πυρίτιο παρεμβαίνει σε πολυάριθμες λιετουργίες του οργανσιμού.

 

Η ευεργετική δράση του Οργανικού πυριτίου G5®

50

Η διατροφική αξία του πυριτίου έχει γίνει το αντικείμενο πολλών μελετών σε όλο τον κόσμο. Οι έρευνες που αφορούν το οργανικό πυρίτιο G5® αποτελούν πιθανότατα την μεγαλύτερη συμβολή της δεκαετίας στο επίπεδο αυτό.

Οι επιστημονική έρευνα πολλών ετών έχει επιβεβαιώσει την ευεργετική επίδραση της λήψης πυριτίου :

  • Μία διατροφή που περιλαμβάνει πυρίτιο είναι απαραίτητη για την ομαλή ανάπτυξη του παιδιού.
  • Οι ιστοί που έχουν κολλαγόνο, όπως η καρδιά, τα αγγεία, τα οστά, οι αρθρώσεις, η επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα νύχια έχουν ανάγκη από πυρίτιο για να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν κανονικά.
  • Το πυρίτιο συμβάλλει ώστε να διατηρηθούν οι αρτηρίες σε καλή κατάσταση και βοηθάει στην πρόληψη σχηματισμού χοληστερόλης.
  • Η χορήγησης πυριτίου, σε ενέσιμη μορφή ή από το στόμα, αύξησαν την οστική πυκνότητα των ισχίων σε γυναίκες με οστεοπόρωση.
  • Η αύξηση μεταλλικής οστικής πυκνότητας παρατηρείται και σε γυναίκες και άνδρες πιο νέους όταν λαμβάνουν υψηλές ποσότητες πυριτίου.
  • Σκευάσματα που περιέχουν πυρίτιο χρησιμοποιούνται συχνά στην ορθοπεδική σε οστικές παθήσεις.
  • Το πυρίτιο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε ορισμένες λειτουργίες του εγκεφάλου. Αυτό οφείλεται στη κυρίως στην ικανότητα του πυριτίου να συνδέεται με το αλουμίνιο και να εξουδετερώνει την τοξικότητα του.

 

Οι μελέτες που έχουν διενεργηθεί επιβεβαιώνουν υπόθεση σύμφωνα με την οποία τα αρνητικά ιόντα έχουν μια γενική ευεργετική δράση στην υγεία και στην ευεξία. Τα ιόντα μεταφέρουν ηλεκτρικό φορτίο και πληροφορίες. Το οργανικό πυρίτιο φέρει στον ανώτατο βαθμό αρνητικά και θετικά ιόντα. Αποκαθιστά την ιονική ισορροπία και την διπολικότητα των κυττάρων αφού ρυθμίζει τις ηλεκτρικές ανταλλαγές της κυτταρικής μεμβράνης. Όλες οι ανισορροπίες του οργανισμού οφείλονται εν μέρει σε διαταραχή των κυτταρικών ηλεκτρικών φορτίων.

Οι έλεγχοι σε ότι αφορά την ασφάλεια στην χρήση του οργανικού πυριτίου Silicium organic  G5®  έχουν αποδείξει ότι δεν παρουσιάζει καμία τοξικότητα ούτε στην τοπική επάλειψη, ούτε στην λήψη από το στόμα, ούτε όταν το βάζουμε στα μάτια.

pH 6.6

Το οργανικό πυρίτιο αντιδρά με το υδατικό περιβάλλον του σε pH 6.6 που εγγυάται την διανομή ηλεκτρικών φορτίων και την αρίστη ιονική φόρτιση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Silicium Organique G5®
Λήψη από το στόμα
  • Για συντηρητική αγωγή : 10 ml Χ  3 φορές ημερησίως η 25ml x1 φορές, για 3  μήνες το λιγότερο.
  • Έντονη αγωγή  (εντατική θεραπεία)  λαμβάνετε: 20 ως 30 ml, 3 φορές την ημέρα, για  3 μήνες
  • Μέση διάρκεια φιάλης 500 ml : 2,5 -4 εβδομάδες 
  • Διατηρείται κλειστό 2,5 έτη (30 μήνες) και μετά το άνοιγμα 4 εβδομάδες.
  • Tο πυρίτιο ΔΕΝ πρέπει να έρχεται σε επαφή με γυαλί ούτε με μέταλλο
  • Αποθηκεύουμε σε σκιερό μέρος ( όχι στο ψυγείο )
  • Το Οργανικό Πυρίτιο G5 de Loïc Le Ribault δεν παρουσιάζει καμία αντένδειξη.
INSTRUCTIONS  Silicium Organique G5®
  • Intensive course: 30ml 3 times per day before food
  • Maintenance course: 10-20 ml 1-3 times per day before food
  • An intensive course is recommended for a minimum period of 1 to 6 months and a maintenance course for a minimum period of 1 month

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”4013″]

Print Friendly, PDF & Email

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.5 g
ml

500ml

ACTIONS

Silicium plays a vital role in the healthy composition and rate of renewal of skin’s connective tissue
Silicium provides strength and resilience to elastin and connective tissues
Silicium is essential in the formation of cartilage, the repair and the correct functioning of joints
Silicium helps combat the effects of aging on the skin
Silicium maintains and restores skin vitality
The health of bones and creation of cartilage depends upon Silicium as a nutrient in combination with calcium

BENEFITS

Bio-available up to 70%
LLR-G5 is absorbed four times better than other supplemental forms

FEATURES

Odourless
Practically tasteless
pH of 6.6
Preservative free
Made in Ireland

INGREDIENTS

Water
Silicium Organique (Monomethylsilanetriol)
Potassium
Phosphate

INSTRUCTIONS

Intensive course: 30ml 3 times per day before food
Maintenance course: 10-20 ml 1-3 times per day before food
An intensive course is recommended for a minimum period of 1 to 6 months and a maintenance course for a minimum period of 1 month

PRECAUTIONS

Note: G5® is not a medical product and is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any condition or disease. Please consult with a doctor, physician or health care practitioner before taking any dietary, nutritional, herbal or homeopathic supplements
Keep out of reach of children
Store at room temperature, do not refrigerate

Silicium Organic

1x Silicium Organic, 2x Silicium Organic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Οργανικό πυρίτιο G5®”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X
Call Now Button