Menu

Μακαντάμια βούτυρο

Το Βούτυρο Macadamia έχει εξαιρετικές μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, καλή διείσδυση στην επιδερμίδα.

Compare

Περιγραφή

Macadamia intergrifolia

Ποιότητα: χωρίς χρωστικές ουσίες, χωρίς συντηρητικά

Ανάμειξη με υδρογονοποιημένο έλαιο Μακαντάμια.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Μην το καταπίνετε, μακριά από τα μάτια.

Το Βούτυρο Macadamia έχει εξαιρετικές μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, καλή διείσδυση στην επιδερμίδα.

ΧΡΗΣΕΙΣ: μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαρό και στην παρασκευή των γαλακτωμάτων.

Συνιστώμενες δόσεις : Λοσιόν και κρέμες: 2-20%, βάλσαμα: 5-100%-Σαπούνι: 3-12%-Μαλακτικά Μαλλιών: 1 έως 5%.

Για εξωτερική χρήση (καλλυντικά)

Print Friendly, PDF & Email

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Μακαντάμια βούτυρο”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X