Menu

ΟΡΟΙ

[vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”4251″ hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Εκδόθηκε: 1 Αυγούστου 2015
Έναρξη ισχύος: 5 Ιουνίου 2016

 

Οι εγγυήσεις μας

1- Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων (εντός 7 ημερών)

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων σας εφ’ όσον μας επιστρέψετε το πακέτο σας στην αρχική του συσκευασία σε 7 ημέρες από την παραλαβή του. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι άθικτα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εγγύηση της επιστροφής του πακέτου είναι πλήρης: δεν απαιτείται αιτιολόγηση. Για κάθε αντικείμενο που επιστρέφεται ισχύουν τα ακόλουθα:

> Το πακέτο επεστράφη κλειστό: επιστροφή του ποσού της αγοράς και πιθανόν και των εξόδων αποστολής.

> Το προϊόν επιστρέφεται μόνο και μόνο επειδή δεν είστε ικανοποιημένοι: επιστροφή του ποσού της αγοράς, σας βαρύνουν τα έξοδα αποστολής..

> Το προϊόν επιστρέφεται για ένα λόγο που οφείλεται στην LEVANDA : επιστροφή του ποσού της αγοράς και πιθανόν και των εξόδων αποστολής.

Για την επιστροφή:

Για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας, σας ζητάμε να συμπεριλάβετε στην αίτηση σας το όνομά σας, τη διεύθυνση και την ημερομηνία της παραγγελίας.

Δεν θα εξετάσουμε ελλιπείς αιτήσεις.

Το πακέτο επιστροφή πρέπει να σταλεί στην ακόλουθη διεύθυνση:

LEVANDA

Χανιά, Επισκόπου Χρύσανθου 61

Τ.Κ.   73100

ΤΗΛ 2821008704

Η επιστροφή των χρημάτων  θα γίνει εντός 30 ημερών μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων.


 2-Η Τιμή

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν  ΦΠΑ και εξαιρούν  τα έξοδα αποστολής. ΦΠΑ εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, η χρέωση γίνεται με βάση τον υφιστάμενο τιμοκατάλογο στην ημερομηνία  της παραγγελίας.

Το έξοδα αποστολής προσφέρονται για αγορές άνω των 49 €.

Μπορείτε να πληρώσετε:

  • Με αντικαταβολή (κόστος 4 €)
  • Με Paypal
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

3-Χρόνος επεξεργασίας της παραγγελίας σας

Επεξεργαζόμαστε τις παραγγελίες σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 48 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής της παραγγελίας σας, εκτός εκτάκτων συνθηκών και περιόδους διακοπών.

Η παραγγελία σας παραδίδεται εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, εκτός αν υπάρχουν προβλήματα στις ταχυδρομικές υπηρεσίες παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή η LEVANDA δεν είναι υπεύθυνη για τις καθυστερήσεις.


4 – Ασφάλεια

Οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα πραγματοποιούνται σε περιβάλλον PayPal.

Τα προσωπικά σας δεδομένα

Για να αποστείλουμε την παραγγελία σας, ζητάμε:

Όνομα και διεύθυνση παράδοσης και χρέωσης.

E-mail διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και παράδοσης.

Νούμερο  πιστωτικής κάρτας: Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας εισάγονται σε περιβάλλον της Paypal, χωρίς να μας κοινοποιηθούν. Ποτέ δεν έχουμε πρόσβαση στο τραπεζικό λογαριασμό σας.

– Ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα να τροποποιήσετε τα στοιχεία σας.

– Εμείς δεν μοιράζονται τα στοιχεία σας σε άλλες εταιρείες.

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μόνο για τις υπηρεσίες της LEVANDA .

ΟΥΔΕΜΙΆ  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν πωλείται, δωρίζεται, παραχωρείται ούτε ανταλλάσσεται, σύμφωνα με το νόμο των προσωπικών δεδομένων.


 

Γενικοί όροι

1 – Αποδοχή των όρων

Ο πελάτης κατά τη στιγμή της παραγγελίας αναγνωρίζει ότι έχει διαβάσει τους οι όρους πώλησης που αναφέρονται σε αυτή την οθόνη και τους δέχεται ρητά χωρίς επιφυλάξεις.

Αυτοί οι γενικοί όροι πώλησης διέπουν τη συμβατική σχέση μεταξύ LEVANDA και του πελάτη, και τα δύο μέρη την αποδέχονται πλήρως. Αυτοί οι γενικοί όροι υπερισχύουν όλων των άλλων όρων που περιέχονται σε οποιοδήποτε άλλο έγγραφο, χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση.


 2 – Η πληρωμή των εμπορευμάτων:

Η πληρωμή γίνεται, όπως προβλέπεται κατά την παραγγελία.

Όλες οι αγορές είναι πληρωτές σε μετρητά και χωρίς έκπτωση κατά την παραγγελία.


3 – Μεταφορά και Παράδοση:

Ρητά συμφωνείται ότι η μεταβίβαση της κυριότητας των αγαθών που παραγγέλθηκαν τίθεται σε ισχύ από τη στιγμή της εξόδου από καταστήματα ή εργαστήρια μας. Ο αγοραστής συμφωνεί ως εκ τούτου να αποδεχθεί το σύνολο των κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τις μετακινήσεις, εκτός από την περίπτωση της μεταφοράς που παρέχονται από τον πωλητή ή από έναν πράκτορα.

Είναι ευθύνη του αγοραστή να κοινοποιήσει, ενδεχομένως, τις συνήθεις επιφυλάξεις πριν από την παραλαβή. Σε περίπτωση απουσίας οδηγιών του αγοραστή για τη μεταφορά, ο Πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να παραδώσει όσο καλύτερα μπορεί τα εμπορεύματα, χωρίς να έχει ουδεμία ευθύνη.

Αν αδυνατεί να παραδώσει τα προϊόντα που παρήγγειλε στο αγοραστή λόγω έλλειψης επαρκών μέσων πρόσβασης, ο πωλητής δεν μπορεί με κανένα τρόπο να θεωρηθεί υπεύθυνος, εκτός αν ρητά κατά την παραγγελία δόθηκαν οδηγίες γι αυτό.


4 – Παράδοση

Ο πωλητής συμφωνεί να σεβαστεί το χρόνο παράδοσης 7 εργάσιμων ημερών. Εάν υπάρξει καθυστέρηση που οφείλεται στην LEVANDA ο αγοραστής έχει το δικαίωμα, εντός 60 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης να προχωρήσει με συστημένη επιστολή στην ακύρωση της παραγγελίας.

Οποιαδήποτε χρήματα που καταβλήθηκαν ως προκαταβολή θα επιστραφούν άτοκα  στον πελάτη.

Οι ανωτέρω διατάξεις δεν εφαρμόζονται σε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Ο αγοραστής επίσης οφείλει να σεβαστεί την ημερομηνία παράδοσης. Εάν, μετά την διάθεση των εμπορευμάτων, ο αγοραστής αναβάλλει την ημερομηνία παράδοσης, τα εμπορεύματα θεωρείται ότι έχουν παραδοθεί την ημερομηνία διάθεσης.

Επιστροφή: Δεν μπορεί να επιστραφεί το εμπόρευμα στον προμηθευτή, χωρίς τη ρητή συναίνεση του και οδηγίες για την αποστολή επιστροφής.


 5 – Εγγύηση:

Παρέχουμε εγγύηση ποιότητας των εμπορευμάτων μας και υποσχόμαστε να τα ανταλλάξουμε ή να επιστραφούν τα ελαττωματικά στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Για τεχνική υποστήριξη για κάποιο προϊόν, ή ερωτήσεις, παρακαλώ καλέστε τον ακόλουθο αριθμό τηλεφώνου: 2821008704 ή στείλτε μας μήνυμα με e-mail στο [email protected].


6 – Διαφορές:

Η παρούσα σύμβαση υπόκειται στην ελληνική νομοθεσία. Η  LEVANDA  δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις ζημίες κάθε είδους, υλικές ή άυλες, που μπορεί να προκύψουν από κακή χρήση των προϊόντων που πωλούνται. Η ευθύνη της LEVANDA περιορίζεται στο ποσό της παραγγελίας και δεν μπορεί να κατηγορηθεί για απλά σφάλματα ή παραλείψεις που μπορεί να συμβούν, παρά όλες τις προφυλάξεις που λαμβάνονται κατά την παρουσίαση των προϊόντων.

Σε περίπτωση δυσκολιών στην εφαρμογή της παρούσας σύμβασης, ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα, πριν από οποιαδήποτε νομική δράση να αναζητήσει μια συμβιβαστική λύση με τη βοήθεια μιας επαγγελματικής ένωσης του κλάδου, σε μια ένωση καταναλωτών ή οποιοδήποτε άλλο συνήγορο της επιλογής του.

Απαιτήσεις ή διαφωνίες θα ακούγονται πάντα με προσοχή και φιλικά, την καλή πίστη πάντα να τεκμαίρεται για όσους έλαβαν τον κόπο να εξηγήσουν το πρόβλημα τους. Σε περίπτωση διαφωνίας, ο πελάτης θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει με την εταιρεία για να καταλήξουν σε συμβιβαστική λύση.

Διαφορετικά η Δικαιοσύνη έχει αποκλειστική αρμοδιότητα να κρίνει την υπόθεση, ανεξάρτητα από τον τόπο παράδοσης και τον τρόπο πληρωμής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Print Friendly, PDF & Email
X
Call Now Button